Tarjoamme teille keskeisen sijainnin.

Sari, Kauniainen

14 – 30 minuuttia

Sari on 38-vuotias graafinen suunnittelija Kauniaisista. Hän vie lapset päiväkotiin klo 8, ja jatkaa siitä usein sähköautollaan Ilmalanlinnaan. Ruuhka-aikana automatka kestää 30 min. Myös junayhteys on Sarille näppärä erityisesti niinä aamuina, jolloin Sarin mies Mikko vie lapset. Kesäkaudella Sarista on mukavaa hyödyntää kauniit ilmat ja hyvät fillarointimaisemat. Kun aamu alkaa 45 minuutin fillarilenkillä, on energiatasot kohdallaan!

Mikko, Martinlaakso

27 min

Kehityspäällikkö Mikko asuu kumppaninsa kanssa Martinlaaksossa. Mikko on vannoutunut julkisen liikenteen fani. Hänen työmatkansa taittuu näppärästi junalla. Samalla on 27 minuuttia aikaa kuunnella BookBeatin uusimpia.

Arto, Tapiola

31 min

Järjestelmäasiantuntija Arto on intohimoinen hyötyliikkuja. Hän asuu perheineen Tapiolassa, josta on kesät talvet upea noin puolen tunnin pyöräreitti Ilmalaan.

Rachel, Lentokenttä

27 min

Liiketoimintakonsultti Rachel on Lontoossa asuva asiantuntija, joka vierailee Ilmalanlinnassa muutaman kerran kuukaudessa. Hän arvostaa kätevää alle puolen tunnin junamatkaa kentältä suoraan Ilmalaan.

Katri, Kluuvi

6 min

Palveluneuvoja Katri tulee Kluuvista junalla. Ihan kohta Katri pääsee kohteeseen myös 9 ratikalla. Eikä matka fillarillakaan ole kauniin kaupunkimme läpi pitkä – 14 minuuttia, ja reippaana kohteessa.